شنبه تا چهارشنبه 8:30 صبح تا 16:30 و پنج شنبه ها تا 13:00

دستگاه RO برای آب با سختی بالا

دستگاه RO در اصفهان

فهرست

4.7/5 - (23 امتیاز)

دستگاه RO ; این روزها با توجه به مسئله رشد جمعیت، توسعه‌ صنعتی و تخریب محیط‌ زیست در شهرهای پرجعمیت مانند اصفهان، مشهد، تهران و غیره سلامت آب به خطر افتاده و آب تمیز و پاکیزه به آسانی قابل دسترس نیست. بنابراین لازم است که از تکنیک‌های مختلفی استفاده شود تا آب با بیش‌ترین دقت ممکن تصفیه گردد. استفاده از دستگاه RO در اصفهان و دیگر شهرهای بزرگ یکی از مؤثرترین روش‌ها برای از بین بردن این آلاینده‌ها است.
در دنیای امروز آب به خاطر ورود انواع مواد شیمیایی آلوده گردیده است. با توجه به اینکه آب حاوی مقادیر زیادی از آفت‌کش‌ها و علف‌کش‌ها، مواد و آلاینده‌های بسیار سمی کارخانه‌ها و.. می باشد، بیش از هر زمان دیگری با مشکل آلودگی آب مواجه هستیم.

دستگاه ro چیست؟

RO مخفف عبارت REVERSE OSMOSIS به معنی اسمز معکوس می باشد، بنابراین همواره این نکته را به یاد داشته باشید که تصفیه آب RO و دستگاه تصفیه آب خانگی اسمز معکوس یکی هستند و تفاوتی باهم ندارند.

دستگاه RO با عمر نزدیک به نیم قرن، یکی از آسانترین، پرکاربردترین و اقتصادی ترین روشهای تولید آب شیرین برای تصفیه آب های کشاورزی و صنعتی وآب شرب بوده و تامین کننده یک حلال خالص است. روشRO نسبت به بسیاری از فرآیندهای جداسازی دیگر، همانند تقطیر، استخراج، تعویض یونی و جذب دارای مزایای فراوانی می‌باشد.

فرآیند اسمز معکوس کاملاً فیزیکی می باشد و با کمک یک غشای فشرده، بالغ بر 98.8 درصد از ناخالصی‌های آب حذف می گردد. کیفیت و قدرت تصفیه آب در دستگاه RO به قدری زیاد است که تلاش‌ها برای تبدیل آب شور به آب شیرین در حجم‌های نسبتا بالا، با استفاده از این نوع فیلتر هر روز پررنگ تر می‌شود.

در فرآیند اسمزی ، آب در غشای نیمه تراوا از خالص به ناخالص می رود ، در حالی که در اسمز معکوس ، فشار برای معکوس کردن جریان اسمزی درون غشا semi نیمه تراوا استفاده می شود. اسمز معکوس(RO) یک فرآیند جداسازی است که با وجود غشاهای ریز بافت اسمزی ، آلاینده های آب جا مانده و مولکول آب از فیلتر تصفیه آب اسمز معکوس عبور مینماید . در این میان غشای اسمزی یک صفحه ریزبافت است که تنها اجازه عبور مولکول آب از خود را میدهد، اما نمک و ناخالصی های آن از اسمز معکوس عبور نمیکنند و پشت لایه ها باقی خواهند ماند.
امروزه در اکثر صنایع مانند کارخانجات ، پتروشیمی، پالایشگاه، تصفیه پسابها ، صنایع غذایی، داروسازی، صنایع نیروگاهی و کشاورزی استفاده از روش تصفیه آب صنعتی به روش اسمز معکوس متداول بوده و جای خود را در صنعت باز نموده است.

دستگاه RO خانگی

ابتدا آب از منبع دستگاه RO تغذیه وارد کارتریج فیلتر پیش تصفیه Pre-Filter میشود که در آن، حذف خاک ، شن و ماسه انجام میگیرد با عبور از فیلتر دوم و سوم کلر آن حذف می شود اما مقدار زیادی ناخالصی و نمک آن همچنان باقیست. اینبار آب با کمک یک پمپ تصفیه ، وارد کارتریج ممبران اسمز معکوس ro میشود و از غشای کاملا ریز بافت آن عبور میکند .لایه های ممبران تصفیه آب خانگی، توانایی عبور 200 لیتر آب در شبانه روز را دارد.

تقریبا تمام نمک، ناخالصی ها و باکتری هایی نظیر نیترات ، در کارتریج اسمز معکوس تصفیه شده و به فاضلاب می رود. میزان فشار ورودی سیستم دستگاه ro خانگی به غلظت ناخالصی ها و آلاینده های آلوده در آب آشامیدنی بستگی دارد. این دستگاه با ایجاد فشار مطلوب بین 75 الی 125 psi ، آب آشامیدنی اقصی نقاط کشور را به بهترین سختی آب برای آشامیدن می رساند. آب خروجی از غشاء ، آب مقطری است که عاری از هر گونه املاح مضر است. در نهایت این آب، از فیلتر پست کربن خطی عبور میکند تا بو و طعم گوارا و شیرین بخود بگیرد. فیلتر مینرال هم املاح مفید آب تصفیه شده را با آن افزوده و آبی کاملا معدنی و سالم تولید می کند.

تصفیه آب خانگی RO

دستگاه ro چیست؟

RO مخفف عبارت REVERSE OSMOSIS به معنی اسمز معکوس می باشد، بنابراین همواره این نکته را به یاد داشته باشید که تصفیه آب RO و دستگاه تصفیه آب خانگی اسمز معکوس یکی هستند و تفاوتی باهم ندارند. دستگاه تصفیه آب صنعتی RO با عمر نزدیک به نیم قرن، یکی از آسانترین، پرکاربردترین و اقتصادی ترین روشهای تولید آب شیرین برای تصفیه آب های کشاورزی و صنعتی وآب شرب بوده و تامین کننده یک حلال خالص است. روشRO نسبت به بسیاری از فرآیندهای جداسازی دیگر، همانند تقطیر، استخراج، تعویض یونی و جذب دارای مزایای فراوانی می‌باشد. فرآیند اسمز معکوس کاملاً فیزیکی می باشد و با کمک یک غشای فشرده، بالغ بر 98.8 درصد از ناخالصی‌های آب حذف می گردد. کیفیت و قدرت تصفیه آب در دستگاه تصفیه آب RO به قدری زیاد است که تلاش‌ها برای تبدیل آب شور به آب شیرین در حجم‌های نسبتا بالا، با استفاده از این نوع فیلتر هر روز پررنگ تر می‌شود. در فرآیند اسمزی ، آب در غشای نیمه تراوا از خالص به ناخالص می رود ، در حالی که در اسمز معکوس ، فشار برای معکوس کردن جریان اسمزی درون غشا semi نیمه تراوا استفاده می شود. اسمز معکوس(RO) یک فرآیند جداسازی است که با وجود غشاهای ریز بافت اسمزی ، آلاینده های آب جا مانده و مولکول آب از فیلتر تصفیه آب اسمز معکوس عبور مینماید . در این میان غشای اسمزی یک صفحه ریزبافت است که تنها اجازه عبور مولکول آب از خود را میدهد، اما نمک و ناخالصی های آن از اسمز معکوس عبور نمیکنند و پشت لایه ها باقی خواهند ماند. امروزه در اکثر صنایع مانند کارخانجات ، پتروشیمی، پالایشگاه، تصفیه پسابها ، صنایع غذایی، داروسازی، صنایع نیروگاهی و کشاورزی استفاده از روش تصفیه آب صنعتی به روش اسمز معکوس متداول بوده و جای خود را در صنعت باز نموده است.

فرآیند اسمز معکوس

برای درک بهتر این موضوع دو بطری آب را در نظر داشته باشید که در یکی از آن‌ها آب با غلظت بالا یا همان آب آلوده قرار دارد و در دیگری آب تمیز و سالم قرار دارد.در بین آن‌ها یک غشای اسمز معکوس است، به صورتی که با آب در تماس باشد، در این حالت نخست آب سالم وارد آب آلوده می‌شود و سپس برای حفظ تعادل، سطح آب آلوده از آب تمیز بیشتر می شود.

در این مرحله با اعمال فشار بر آب آلوده میبینیم که مولکول‌های سالم و عاری از آلودگی آب، تنها می‌توانند از غشا رد و وارد آب خالص بشوند. این فرآیند که فرآیند اسمز معکوس نام دارد، به دلیل فشردگی غشا فقط به مولکول آب اجازه‌ی عبور از غشا را می‌دهد.

این اعمال فشار باعث فرآیند تجزیه‌ی مولکولی می شود و در این حالت انواع سختی آب از جمله نمک‌ آب گرفته می‌شود و بسیاری از مولکول میکروب‌ها و ویروس‌ها هم به دلیل اینکه بزرگ‌تر از مولکول آب هستند، قادر نیستند از فیلتر رد بشوند.

دستگاه RO اسمز معکوس

استفاده از پساب خروجی دستگاه RO

یکی از اشکالاتی که به دستگاه تصفیه آب وارد شده، مقدارزیاد آب فاضلاب آن و یا پساب است. چون در بیشتر این دستگاه‌ها به ازای هر لیتر آب تصفیه شده سه لیتر آب وارد فاضلاب می‌شود و همین موضوع باعث اتلاف مقادیر زیادی از آب می شود.
معمولا با تعبیه‌ی یک محدودکننده‌ی جریان سعی کردند تا مقداری از میزان فاضلاب را کم کنند ولی در کل تصفیه آب RO بدون این خروجی‌ها معمولاً عملکرد خوبی نخواهد داشت.

افراد طرفدار محیط‌ زیست، معمولاً بابت این موضوع نگران هستند. برای جلوگیری از اتلاف آب، خروجی فاضلاب دستگاه را به جای اتصال به فاضلاب به یک منبع اتصال داده و آب فاضلاب آن را برای مصارف گوناگونی مانند آبیاری ، شستشو و نظافت و غیره ذخیره می کنند.

دستگاه RO ، 7 یا 8 مرحله ای

دستگاه تصفیه آب RO قادر به حذف بیش از 98 درصد از آلاینده‌های آب است.  در برخی از مواقع برخی از مولکول‌های ریزتر هم چون میکروب‌ها و ویروس‌ها از فیلتر ممبران رد می شوند. بنابراین در دستگاه ‌تصفیه آب RO، از یک فیلتر مادون قرمز و یا پست کربن یا کربن خطی هم استفاده می‌شود. تا در صورتی که مقداری از این میکروب‌ها و ویروس‌ها و باکتری‌ها در آب باقی مانده اند، به طور کلی حذف گردند.

وقتی آب اینقدر تحت فشار باشد و از روزنه‌هایی به این ریزی رد بشود، بدون شک بسیاری از مواد طبیعی و معدنی آب نیز از بین میرود.

در بسیاری از موارد تصفیه آب RO به دلیل فشار زیادی که بر سطح مولکولی آب وارد میکند حالت قلیایی آب از بین میرود. و آبی هم که خاصیت قلیایی نداشته باشد، اسیدی است و این حالت اسیدی برای بدن خطراتی را به دنبال دارد.

به همین علت در بسیاری از سری‌های جدید دستگاه آب تصفیه کن RO فیلترهای جدیدی اعمال شده تا علاوه براینکه آب را بصورت صد در صدی تصفیه می‌کند، بتواند مشکل قلیایی و یونیزه شدن آب را نیز برطرف کرده باشد. از این رو اصطلاح دستگاه تصفیه آب خانگی اسمز معکوس 6 ، 7 و یا 8 مرحله‌ای به بازارآمده است.

انتخاب درست دستگاه RO در اصفهان

شرکت های زیادی در زمینه طراحی و ساخت دستگاه تصفیه RO در اصفهان و شهرهای دیگر وجود دارند. شرکت ایکو مفتخر است با سابقه ای درخشان ، فرآیند طراحی و ساخت انواع دستگاه های آب شیرین کن صنعتی و RO در ابعاد و ظرفیت های مختلف را مطابق با نیاز مشتریان انجام دهد. توصیه می شود قبل از انتخاب شرکت مورد نظر خود برای طراحی و تولید دستگاه RO در اصفهان و یا شهرهای دیگر حتما رزومه آن شرکت و میزان رضایت مشتریان قبلی را بسنجید تا بعد از چندماه با مشکلات خرابی دستگاه RO مواجه نشوید

معایب تصفیه آب صنعتی با استفاده از تکنولوژی RO

  1. محدودیت در مدیریت پساب: یکی از معایب این روش در مناطق کشاورزی است که مشکلات مرتبط با دفع پساب و آلودگی محیط زیستی وجود دارد. استفاده از تصفیه آب با استفاده از اسمز معکوس در این مناطق ممکن است به مشکلات مدیریت پساب منجر شود.
  2. هزینه‌های اولیه و مصرفی بالا: راه‌اندازی و بهره‌برداری از دستگاه‌های تصفیه آب با تکنولوژی RO نیازمند هزینه‌های اولیه و مصرفی بالایی است. این موضوع ممکن است برای برخی کاربردها به صرفه اقتصادی نداشته باشد.

 

مزایا دستگاه تصفیه آب صنعتی با استفاده از تکنولوژی RO

  1. اقتصادی‌ترین روش تصفیه آب صنعتی: استفاده از دستگاه‌های تصفیه آب با تکنولوژی RO به لحاظ هزینه و انرژی به مقرون به صرفه‌ترین روش‌ها تعداد می‌شود. این دستگاه‌ها با مصرف انرژی کمتری کار می‌کنند نسبت به سایر سیستم‌های تصفیه آب در صنعت.حذف ویروس‌ها و باکتری‌ها: دستگاه‌های تصفیه آب با فناوری RO توانایی حذف ویروس‌ها و باکتری‌ها از آب را دارند. این ویژگی حائز اهمیت بسیاری در صنایعی است که به آب بسیار پاک نیاز دارند.
  2. بهره‌برداری از پساب تصفیه آب: در این روش، امکان بازیافت پساب حاصل از تصفیه آب وجود دارد. این به معنای کاهش آلودگی محیط زیست از طریق کاهش پساب می‌باشد.
  3. تایید استانداردهای جهانی و صنعتی: تکنولوژی تصفیه آب با استفاده از اسمز معکوس به تایید استانداردهای جهانی و صنعتی دارای تاییدیه‌های معتبری است.

دستگاه RO و دستگاه دیالیز RO اصطلاحاتی هستند که به دو فرآیند مرتبط با تصفیه آب اشاره دارند، اما معانی آن‌ها به شکل خاصی به کار می‌روند.

  1. دستگاه RO (اسمز معکوس):

    • این دستگاه از فرآیند اسمز معکوس برای تصفیه آب استفاده می‌کند.
    • از یک ممبران نافذ برای جدا سازی ذرات و املاح از آب استفاده می‌کند.
    • هدف اصلی آن تصفیه آب و حذف مواد آلوده از طریق ممبران است.
  2. دستگاه دیالیز RO:

    • این عبارت به طور کلی به دستگاه‌هایی اطلاق می‌شود که از فرآیند دیالیز (خالص‌سازی) برای تصفیه آب استفاده می‌کنند.
    • می‌تواند شامل فرآیندهای دیگری نیز باشد مانند فیلتراسیون، جذب، یا دیگر روش‌های تصفیه آب.
    • این دستگاه‌ها به جای استفاده اختصاصی از اسمز معکوس، ممکن است از روش‌های دیگری نیز استفاده کنند.

به طور خلاصه، دستگاه RO اساساً به دستگاه‌هایی اطلاق می‌شود که از اسمز معکوس برای تصفیه آب استفاده می‌کنند، در حالی که دستگاه دیالیز RO ممکن است به دستگاه‌هایی اطلاق شود که از چندین روش تصفیه آب، از جمله اسمز معکوس، استفاده می‌کنند.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایدستگاه RO یا اسمز معکوس، یک فرآیند تصفیه آب است که از اصطلاحات علمی “اسمز معکوس” (Reverse Osmosis) گرفته شده است. در این فرآیند، آب از طریق یک فیلتر نیمه نفوذپذیر (معمولاً ممبران) عبور می‌کند، جلوگیری می‌شود تا مواد آلوده و املاح حل شده در آب از آن عبور کنند. این ممبران تنها به آب اجازه عبور می‌دهد و اجزای غیرمطلوب، از جمله املاح، باکتری‌ها، و ویروس‌ها مسدود می‌شوند.
به عبارت دیگر، دستگاه RO از اصل تصفیه آب با استفاده از فشار بالا برای حذف ذرات و املاح از آب بهره می‌برد. این فرآیند به عنوان یکی از روش‌های مؤثر تصفیه آب برای بهبود کیفیت آب و حذف آلودگی‌ها شناخته می‌شود.ش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

دستگاه RO (اسمز معکوس) دیالیز به معنای تصفیه یا خالص‌سازی آب از طریق فرآیند اسمز معکوس است. این فرآیند به وسیلهٔ ممبران نصب شده در دستگاه RO انجام می‌شود. در این فرآیند، آب با اعمال فشار به سمت یک ممبران نافذ اجازه عبور می‌یابد، اما املاح، باکتری‌ها، و ذرات دیگر به دلیل اندازه و مشخصاتشان توسط ممبران مسدود می‌شوند.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *